Jendela sapir

Katrangan singkat:

Safir minangka oksida aluminium kristal tunggal (Al2O3). Iki minangka salah sawijining bahan sing paling angel. Safir duwe ciri transmisi sing apik tinimbang spektrum IR sing katon, lan cedhak. Iki nuduhake kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi kimia, konduktivitas termal lan stabilitas termal. Iki asring digunakake minangka bahan jendhela ing lapangan tartamtu kayata teknologi luar angkasa sing dibutuhake resistensi ngeruk utawa suhu dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Jendela safir njaga kekuwatan sing dhuwur ing suhu dhuwur, nduweni sifat termal sing apik lan transparansi. Tahan kimia kanggo asam umum lan alkali ing suhu nganti 1000 ° C uga nganti HF ing ngisor 300 ° C. Properti kasebut nyengkuyung panggunaan wiyar ing lingkungan sing musuhan ing endi transmisi optik ing kisaran saka ultraviolet vakum nganti infrared cedhak dibutuhake.

Dawane dawa substrat windows umum SYCCO (tanpa nutupi)

图片1

Spesifikasi

Atribut Umume Presisi Dhuwur
Toleransi Dimensi: + 0,0 / -0,2mm + 0,0 / -0,02mm
Toleransi Kandel: ± 0,2mm , ± 0,005
Kualitas lumahing: 60/40 10/5
Mbusak Aperture: 90% 95%
Flatness: / 2 / 10
Paralelisme: <3 bus min. <3 busur detik
Ditutupi AR: Ora ditutupi, AR, HR, PR, lsp. Ora ditutupi, AR, HR, PR, lsp.
Ukuran Gumantung saka panjalukmu

Karakteristik bahan

B270

CaF2

Ge

MgF2

N-BK7

Safir

Si

Silika UV Nyawiji

ZnSe

ZnS

Indeks refraktif (nd)

1,523

1,434

4.003

1.413

1,517

1,768

3.422

1,458

2.403

2.631

Koefisien sawur (Vd)

58.5

95.1

N / A

106.2

64.2

72.2

N / A

67.7

N / A

N / A

Kapadhetan (g / cm3)

2,55

3.18

5.33

3.18

2.46

3.97

2.33

2.20

5.27

5.27

TCE (μm / m ℃)

8.2

18.85

6.1

13.7

7.1

5.3

2,55

0,55

7.1

7.6

Suhu empuk (℃)

533

800

936

1255

557

2000

1500

1000

250

1525

Knoop atose

(kg / mm2)

542

158.3

780

415

610

2200

1150

500

120

120

Kita bisa menehi layanan khusus kanggo sampeyan

a: Ukuran dimonion: 0.2-500mm, kekandelan> 0,1mm
b: Akeh bahan sing bisa dipilih, kalebu materi IR kayata Ge, Si, Znse, fluoride lan liya-liyane
c: Lapisan AR utawa panjaluk sampeyan
d: Bentuk produk: bentuk bunder, persegi panjang utawa kustom

Kemasan & Pengiriman

图片2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita