Prisma Angle Kanan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Prisma Angle Kanan biasane digunakake kanggo mbengkongake jalur gambar utawa kanggo ngarahake cahya ing 90 °. Prisma Angle Kanan yaiku Prisma sing dirancang kanthi sudut 90 °. Prisma Angle Kanan ngasilake gambar tangan kiwa kuwalik utawa mundur, gumantung karo orientasi prisma. Nggunakake loro Prisma Angle Kanan cocog kanggo aplikasi pamindahan gambar utawa balok. Prisma kasebut uga dikenal minangka refleksi gambar utawa prisma sing nggambarake.

图片25

Dawane dawa substrat windows umum SYCCO (tanpa nutupi)

图片1

Spesifikasi

Bahan: N-BK7 kaca, UV Fika silika, kaca optik liyane
Bevel protèktif
Lapisan kasedhiya yen dijaluk

图片26
  Precision standar  Presisi Dhuwur
Toleransi Dimensi + 0 / -0.2mm + 0 / -0.05mm
Mbusak aperture > 80% > 85%
Toleransi Angle +/- 3 ' +/- 10 ''
Flatness λ/4@632.8nm /8@632.8nm
Kualitas permukaan 60-40 10-5

Ukuran Khas

  AxBxC (mm)

     AxBxC (mm)

          AxBxC (mm)

   1.0x1.0x1.0

   12.7x12.7x12.7

   38.1x38.1x38.1

   2.0x2.0x2.0

   15.0x15.0x15.0

   40.0x40.0x40.0

   3.0x3.0x3.0

   18.0x18.0x18.0

   50.0x50.0x50.0

   5.0x5.0x5.0

   20.0x20.0x20.0

   50.8x50.8x50.8

   8.0x8.0x8.0

   25.4x25.4x25.4

   60.0x60.0x60.0

   10.0x10.0x10.0

   30.0x30.0x30.0

   70.0x70.0x70.0

Ukuran lan bentuk liyane kasedhiya

Karakteristik bahan

B270

CaF2

Ge

MgF2

N-BK7

Safir

Si

Silika UV Nyawiji

ZnSe

ZnS

Indeks refraktif (nd)

1,523

1,434

4.003

1.413

1,517

1,768

3.422

1,458

2.403

2.631

Koefisien sawur (Vd)

58.5

95.1

N / A

106.2

64.2

72.2

N / A

67.7

N / A

N / A

Kapadhetan (g / cm3)

2,55

3.18

5.33

3.18

2.46

3.97

2.33

2.20

5.27

5.27

TCE (μm / m ℃)

8.2

18.85

6.1

13.7

7.1

5.3

2,55

0,55

7.1

7.6

Suhu empuk (℃)

533

800

936

1255

557

2000

1500

1000

250

1525

Knoop atose

(kg / mm2)

542

158.3

780

415

610

2200

1150

500

120

120

Kita bisa menehi layanan khusus kanggo sampeyan

a: Ukuran dimonion: 0.2-500mm, kekandelan> 0,1mm
b: Akeh bahan sing bisa dipilih, kalebu materi IR kayata Ge, Si, Znse, fluoride lan liya-liyane
c: Lapisan AR utawa panjaluk sampeyan
d: Bentuk produk: bentuk bunder, persegi panjang utawa kustom

Kemasan & Pengiriman

图片2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita