Warta Industri

  • Apa filter optik?

    Ana telung jinis saringan optik: saringan trabasan, saringan longpass, lan saringan bandpass. Saringan trabasan ngidini dawa gelombang luwih cendhek tinimbang dawa gelombang cut-off, nalika dawa gelombang luwih dawa. Kosok baline, kangen ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan Fluorida Kalsium - lensa lan windows CaF2

    Kalsium Fluorida (CaF2) bisa digunakake kanggo windows optik, lensa, prisma lan kosong ing wilayah Ultraviolet to Infrared. Iki minangka bahan sing angel banget, luwih angel tikel kaping pindho tinimbang Fluorida Barium. Bahan Fluorida Kalsium kanggo panggunaan Infra-abang ditandur kanthi ditambang kanthi alami ...
    Waca liyane