Jendela optik

Window Optical minangka mekanik sing rata, kadang optik kanthi rata, gumantung karo sarat resolusi,) transparan (kanggo macem-macem gelombang sing dawane katon, ora kudu cahya sing katon) materi optik sing ngidini cahya dadi instrumen optik. Jendhela biasane sejajar lan bisa uga ditutupi anti-refleksi, paling ora yen dirancang kanggo cahya sing bisa dideleng. Jendhela optik bisa uga dibangun dadi peralatan (kayata ruang vakum) supaya instrumen optik bisa ndeleng ing njero peralatan kasebut.

Windows Optical Precision Optical digunakake ing pirang-pirang industri kayata:
● Aeroangkasa
● Avionik Militer
● Avionik Komersial
● Instrumentasi Ilmiah lan Medis
● Akademik lan Riset
● Aplikasi Industri


Wektu kiriman: Agustus-02-2021