Kabar

  • CNC engraving and milling machine

    CNC engraving lan mesin panggilingan

    On Oct 7,2021, Shandong Yanggu Constant Crystal Optic .Inc ngimpor rong set CNC engraving lan mesin panggilingan, iku gampang kanggo nggawe macem-macem jinis windows kaca optik, komponen. Sembarang perlu, sampeyan bisa ngirim gambar, kita bakal ngutip sampeyan.
    Waca liyane
  • SYCCO will attend 2021 CIOE  exhibition in Shenzhen City

    SYCCO bakal rawuh ing pameran CIOE 2021 ing Kutha Shenzhen

    Kita SYCCO bakal rawuh 2021 pameran CIOE ing Shenzhen City ing saka Sep 16-18, booth kita NO. iku: 3a07. Sugeng rawuh!
    Waca liyane
  • Apa filter optik?

    Ana telung jinis saringan optik: saringan shortpass, saringan longpass, lan saringan bandpass. Saringan shortpass ngidini dawa gelombang sing luwih cendhek tinimbang dawane gelombang sing dipotong, nalika nyuda dawa gelombang sing luwih dawa. Sebaliknya, longp...
    Waca liyane
  • Jendela optik

    Jendhela Optik minangka materi optik sing rata kanthi mekanis, kadhangkala kanthi optis rata, gumantung saka syarat résolusi, ) sing transparan (kanggo sawetara dawa gelombang sing dikarepake, ora kudu kanggo cahya sing katon) sing ngidini cahya dadi optik ing ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan Calcium Fluoride - lensa CaF2 lan jendhela

    Kalsium Fluorida (CaF2) bisa digunakake kanggo jendhela optik, lensa, prisma lan kothong ing wilayah Ultraviolet kanggo Infrared. Iki minangka bahan sing relatif atos, kaping pindho luwih keras tinimbang Barium Fluoride. Bahan Kalsium Fluorida kanggo panggunaan Infra-abang ditanam kanthi tambang alami ...
    Waca liyane
  • Teknologi polishing kaca optik

    Kaca optik digiling kanthi alus kanthi cairan sing digiling, permukaan kaca optik nduweni lapisan retak kanggo kekandelan 2-3 m, mula cara ngilangi lapisan retakan yaiku kanggo polishing. Mekanisme grinding lan polishing padha, kajaba t ...
    Waca liyane