Jendela kaca kuarsa silika campuran

Katrangan singkat:

Resistensi suhu dhuwur 1200 derajat, UV / IR / transmisi dhuwur cahya padhang, resistansi korosi asam, resistensi tekanan tinggi。


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Jendela silika sing dipasang, kanthi ekspansi termal sing sithik, nyedhiyakake stabilitas lan tahan kejut termal sajrone kunjungan suhu sing gedhe, sawetara operasi termal sing amba lan ambang kerusakan laser sing dhuwur, minangka pilihan sing luwih apik kanggo transmisi saka UV menyang IR.

Dawane dawa substrat windows umum SYCCO (tanpa nutupi)

图片1

Spesifikasi

Bahan: silika campuran UV kelas (China JGS1)
Bevel: <0.25mm X 45 °
Lapisan: Opsional (Ora ditutup, AR, HR, PR, Coating, lsp)

Karakteristik bahan

B270

CaF2

Ge

MgF2

N-BK7

Safir

Si

Silika UV Nyawiji

ZnSe

ZnS

Indeks refraktif (nd)

1,523

1,434

4.003

1.413

1,517

1,768

3.422

1,458

2.403

2.631

Koefisien sawur (Vd)

58.5

95.1

N / A

106.2

64.2

72.2

N / A

67.7

N / A

N / A

Kapadhetan (g / cm3)

2,55

3.18

5.33

3.18

2.46

3.97

2.33

2.20

5.27

5.27

TCE (μm / m ℃)

8.2

18.85

6.1

13.7

7.1

5.3

2,55

0,55

7.1

7.6

Suhu empuk (℃)

533

800

936

1255

557

2000

1500

1000

250

1525

Knoop atose

(kg / mm2)

542

158.3

780

415

610

2200

1150

500

120

120

Kita bisa menehi layanan khusus kanggo sampeyan

a: Ukuran dimonion: 0.2-500mm, kekandelan> 0,1mm
b: Akeh bahan sing bisa dipilih, kalebu materi IR kayata Ge, Si, Znse, fluoride lan liya-liyane
c: Lapisan AR utawa panjaluk sampeyan
d: Bentuk produk: bentuk bunder, persegi panjang utawa kustom

Kemasan & Pengiriman

图片2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk