Lensa cekung dobel

Katrangan singkat:

Lensa cekung dobel, lensa bi-cekung duwe rong permukaan lengkung batin lan dawa fokus negatif. Iki digunakake kanggo nyuda gambar lan nyebar cahya, kaya lensa Plano-Concave sing digunakake kanggo ngasilake cahya sing beda. Bi-Concave paling apik digunakake nalika balok input bisa diuripake.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

图片14

Katrangan

Lensa cekung dobel digunakake ing ekspansi balok, pangurangan gambar, utawa aplikasi proyeksi ringan. Lensa iki uga cocog kanggo ngembangake dawa fokus ing sistem optik. Lensa cekung dobel, sing duwe rong permukaan cekung, yaiku lensa optik kanthi dawa fokus negatif.

Dawane dawa substrat windows umum SYCCO (tanpa nutupi)

图片1

Spesifikasi

1) Rentang Pangolahan: φ10-φ300mm
2) Radius Pas Paling Apik: Lumahing Cembung + 10mm∞, Lumahing cekung -60mm∞
3) ODFO Bagian sing Dipoles: φ10φ220mm
Radius Fit Paling Apik: Lumahing Cembung + 10mm∞, Lumahing cekung -45mm∞
4) Akurasi Profil (Dening Taylorsurf PGI): Pv0.3μm
5) Standar Rampung Lumahing: 20/1040/20
6) Jumbuh karo Mil-o-13830A
7) Pakaryan Single Piece

Cathetan kanggo Lensa Bola

a. Bahan kaca optik liyane saka Schott, Ohara, Hoya utawa Cina CDGM, UVFS saka Heraeus, Corning, Germanium, Silicon, ZnSe, ZnS, CaF2, Sapphire uga kasedhiya yen dijaluk.
b. Lensa Spherical sing digawe khusus kanthi ukuran apa wae saka diameter 1.0 nganti 300mm kasedhiya yen dijaluk.

KKK

Karakteristik bahan

B270

CaF2

Ge

MgF2

N-BK7

Safir

Si

Silika UV Nyawiji

ZnSe

ZnS

Indeks refraktif (nd)

1,523

1,434

4.003

1.413

1,517

1,768

3.422

1,458

2.403

2.631

Koefisien sawur (Vd)

58.5

95.1

N / A

106.2

64.2

72.2

N / A

67.7

N / A

N / A

Kapadhetan (g / cm3)

2,55

3.18

5.33

3.18

2.46

3.97

2.33

2.20

5.27

5.27

TCE (μm / m ℃)

8.2

18.85

6.1

13.7

7.1

5.3

2,55

0,55

7.1

7.6

Suhu empuk (℃)

533

800

936

1255

557

2000

1500

1000

250

1525

Knoop atose

(kg / mm2)

542

158.3

780

415

610

2200

1150

500

120

120

Kita bisa menehi layanan khusus kanggo sampeyan

a: Ukuran dimonion: 0.2-500mm, kekandelan> 0,1mm
b: Akeh bahan sing bisa dipilih, kalebu materi IR kayata Ge, Si, Znse, fluoride lan liya-liyane
c: Lapisan AR utawa panjaluk sampeyan
d: Bentuk produk: bentuk bunder, persegi panjang utawa kustom

Kemasan & Pengiriman

图片2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk