Hubungi Kita

Shandong Yanggu Constant Crystal Optik Co ,. Ltd.

Alamat

Dalan 1 Lor-Kidul, Zona Pangembangan Ekonomi Xiangguang, Yanggu, Shandong, China

Telpon

008618865241617

0635-2952888

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita