Babagan Kita

Kualitas lan kepuasan pelanggan dadi target kita. Sugeng rawuh ing kerjasama saben pelanggan

1

Shandong Yanggu Constant Crystal Optics, Inc.didegake ing wulan April 2006, dununge ing zona pembangunan ekonomi Xiangguang, Kabupaten Yanggu, Provinsi Shandong. Kita duwe spesialisasi ing panelitian, produksi lan adol optik lan komponen optik.

Produk utama kita kalebu jendela optik, prisma, lensa, lampu balok, filter, irisan, kosong lan liya-liyane. Kanthi macem-macem pilihan material kayata CDGM, SCHOTT, HOYA, OHARA, Nd: YAG, KTP, BBO, ZnSe, Ge, Si , CDGM, SCHOTT, HOYA, OHARA, lsp.

Umume nggawe layanan sing disesuaikan miturut panjaluk pelanggan lan nggambar, lan uga duwe sawetara jinis filter, windows, prisma standar, bisa ngirim conto kanggo nyoba.

Produk kami umume digunakake ing camer, instrumen optik, instrumen medis, instrumen pengajaran, proyektor slide, proyektor, penganalisa UV, tol finansial, lampu lampu lan liya-liyane .Lain utamane nyedhiyakake pertahanan masional, aerospace, kampus riset ilmiah, biologis, publik keamanan lan liya-liyane.

Sajrone 10 taun kepungkur, kita wis melu LASER World of PHOTONICS ing Munich Jerman, OPTATEC ing Frankfurt Jerman, SPIE Photonics West ing San Francisco, CA USA lan liya-liyane, sampeyan bisa ngunjungi papan perusahaan .Lan kanthi cepet Pemasaran Internasional, pelanggan utama disebar ing Jerman, Rusia, Italia, Korea Selatan, Inggris, Amerika Serikat lan liya-liyane. Kita uga nggawe kemitraan jangka panjang karo akeh perusahaan terkenal.

Perusahaan kami nganakake manajemen manusiawi, fokus ing bakat lan inovasi teknis .Kami nawakake kesempatan sinau luwih lanjut kanggo staf, ningkatake kesejahteraan staf lan lingkungan kerja lan peduli karo uripe staf.

Kita ngarep-arep bisa ngawula!

Shandong Yanggu Constant Crystal Optics, Inc. IKU PERUSAHAAN CERTIFIED ISO9001: 2015:

2

Shandong Yanggu Constant Crystal Optics, Inc. kalebu alibaba Gold plus pemasok:

3

Shandong Yanggu Constant Crystal Optik, Inc.  Ringkesan perusahaan:

4

Shandong Yanggu Constant Crystal Optics, Inc.Kapasitas produksi:

dwqdasd

Shandong Yanggu Constant Crystal Optics, Inc.Jaminan kualitas:

dwqdscca