850nm saringan bandpass sempit

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Parameter 850nm saringan bandpass sempit
CWL 850nm ± 5nm
FWHM 20nm ± 2nm (khusus)
Ukuran produk 3mm-80mm (disesuaikan)
Panularan ing CWL > 90% (Miturut panjaluk pelanggan)
Mblokir > OD3-OD6 UV-NIR
Landasan Kaca optik
Kualitas Permukaan 60-40,40-20
图片2

Aplikasi

saringan kanggo ngawasi, motret, instrumen inframerah supaya bisa nambah visibilitas utawa nyukupi sarat spektrum khusus. Bisa uga digawe dadi kaca tingal warna.

Tampilan lingkungan
Aplikasi industri
Instrumen metrologi optik
Jendhela pelindung laser
Piranti sesanti mesin
Piranti deteksi optik

Optik digital
Instrumen tes optik
Tampilan elektro-optik
Optik medis
Thermograph inframerah

Pangeling sing grapyak

1. Ukuran lan bentuk produk bisa disesuaikan saben syarat.

2. Regane bakal beda kanggo ukuran lan jumlahe produk.

3. Sugeng hubungi kita kanggo grafik spektral utawa rincian liyane

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik. Kita wis optik suwene 10 taun

P2: Dununge pabrik sampeyan? Kepiye carane bisa ngunjungi ing kana?
A: Dununge ana ing dalan 1 sisih Lor-Kidul, Zona Pembangunan Ekonomi xiangguang, kabupaten Yanggu, Provinsi Shandong, China
Sugeng rawuh ing pabrik kapan wae

P3: Apa aku bisa ngatur produk adhedhasar kabutuhanku?
A: Ya, kita bisa ngatur bahan, spesifikasi lan lapisan optik kanggo komponen optik adhedhasar kabutuhan.

P4: Apa MOQ sampeyan?
A: (1) Kanggo inventaris, MOQ yaiku 1 pcs.
(2) Kanggo produk sing disesuaikan, MOQ yaiku 10 pcs-20 pcs.

P5: Apa aku njaluk conto kanggo nyoba sadurunge produksi massal?
Mesthi, kita pengin menehi conto kanggo sampeyan nyoba kualitas sadurunge order akeh

P6: Kepiye carane mbayar?
A: T / T, Paypal, Western Union, pembayaran aman, Kertu kredit lan pambayaran Jaminan ing Alibaba lan liya-liyane.

P7: Jam pinten kiriman?
A: Kanggo inventaris: pangiriman yaiku 7 dina sawise sampeyan pesen.
Kanggo produk sing disesuaikan: pangiriman yaiku 2 utawa 4 minggu sawise sampeyan pesen.

P8: Kepiye njamin keamanan pembayaran?
A: SYCCO minangka pemasok emas aibaba luwih saka 9 taun lan ndhukung Jaminan Dagang Alibaba. Kita ngurmati reputasi ing bidang iki


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk