470 filter pass singkat

Katrangan singkat:

Filter cekak kasedhiya ing macem-macem kepadatan optik. Kapadhetan optik sing luwih dhuwur nawakake kemampuan pamblokiran sing tambah. Contone, saringan pass singkat OD 4 nyedhiyakake pamblokiran sing luwih unggul kanthi transmisi maksimal tinimbang OD3. Lan filter pass short kita nampilake lapisan hard kanggo nambah daya tahan, nalika nawakake performa dhuwur kanggo aplikasi fluoresensi utawa beamsplitter spektral.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Parameter Filter Pass Kurang 470nm
CWL 470 ± 10nm
Ukuran peoduct adat (Alun-alun)
Panjang gelombang transmisi 350nm-460nm
Kapadhetan optik > OD2-OD6
Materi produk K9, BK7, B270, D263T
Kualitas permukaan 60-40,40-20

Tampilan produk

1624676803(1)

Pangeling sing grapyak

1. Ukuran lan bentuk produk bisa disesuaikan saben syarat.

2. Regane bakal beda kanggo ukuran lan jumlahe produk.

3. Sugeng hubungi kita kanggo grafik spektral utawa rincian liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk