LamaranLamaran

babagan kitababagan kita

Optik Kristal Konstanta Shandong Yanggu, Inc didegake ing wulan April 2006, dununge ing zona pangembangan ekonomi Xiangguang, Kabupaten Yanggu, Provinsi Shandong. Kita khusus nggoleki, ngasilake lansaling optik lan komponen optik. Produk utama kalebu jendela optik, prisma, lensa, balok, filter, irisan, kosong lan liya-liyane. Kita uga nyedhiyakake layanan khusus miturut panjaluk pelanggan

logo

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • news1
  • news12
  • news13
  • news 14
  • SYCCO bakal melu pameran 2021 CIOE ...

    Kita SYCCO bakal melu pameran 2021 CIOE ing Kota Shenzhen wiwit tanggal 16-18 Sep, kios NO. yaiku: 3A07. Sugeng rawuh ing kita!

  • Apa filter optik?

    Ana telung jinis saringan optik: saringan trabasan, saringan longpass, lan saringan bandpass. ...

  • Jendela optik

    Window Optical datar kanthi mekanik, kadang optik datar, gumantung karo syarat resolusi ...